Werk vanaf elke willekeurige locatie, zonder compromis

Aangezien thuiswerken steeds meer de norm zal worden, is investeren in een digitale werkplekstrategie belangrijker dan ooit en dit zal vooral de AEC-sector ten goede komen.

Creative’s VDIPOD is speciaal gebouwd als een volledig managed VDI-platform specifiek ontworpen voor BIM-processen en CAD-applicaties zoals AutoCAD Revit, Photoshop, InDesign Catia en Bentley Microstation.

VDIPOD is een desktop-as-a-service (DaaS) -oplossing en is momenteel het enige platform dat on-prem en cloudservices kan leveren in een oplossing.

Creative ITC is een betrouwbare partner van AEC-bedrijven bij het helpen om snel de nodige aanpassingen te maken om te voldoen aan de verwachtingen van de werknemerservaring en de overgang naar een meer flexibele, remote werkomgeving voor alle werknemers. Kies voor de Creative VDIPOD oplossing om uw team meer flexibiliteit, gebruikerservaring en balans tussen werk en privé te kunnen bieden.

VDIPOD EBOOK

Om u te helpen deze voordelen te benutten, legt ons eBook uit hoe AEC-bedrijven de productiviteit kunnen verhogen, de samenwerking kunnen stimuleren en het beste talent kunnen aantrekken door middel van een uniforme VDI-strategie  die werknemers overal een gelijke gebruikerservaring biedt.

SCHAALBARE VDI-PRICING

In tegenstelling tot een gewone VDI aanpak, welke vaak gebaseerd is op basis van hardware of cloudoplossingen die niet flexibel zijn, kunt u met Creative’s scalable pricing voor virtuele desktops betalen per desktop, per maand of per profiel. Door gebruik te maken van het VDIPOD-platform, ontvangt u credits die u op elke gewenste manier opnieuw kunt toewijzen, en die direct schaalbaar zijn wanneer en indien dat nodig is.

Wegkomen van “VDI-profiel lock-ins” en hoe uw projecten sneller kunt opstarten.

HOE EEN ECHTE CAD ERVARING TE KRIJGEN TIJDENS REMOTE WERKEN

Hoe krijgen AEC-bedrijven, met de toenemende behoefte om volledig mobiel te kunnen werken, een echte CAD-ervaring voor hun werknemers?

Creative’s VDIPOD is speciaal gebouwd als een volledig managed VDI-platform specifiek ontworpen voor BIM-processen en CAD-applicaties zoals AutoCAD Revit, Photoshop, InDesign Catia en Bentley Microstation.

Download onze handige naslagwerk voor meer informatie over deze unieke gebouwde oplossing voor remote werkers, die overal een gelijke  gebruikerservaring biedt.

VDIPOD BESCHRIJVING

Wat als er een platform bestond voor remote gebruikers welke geen netwerk-, compute, opslag- en gebruikers problemen verbergt?

Creative VDIPOD is een desktop-as-a-service (DaaS) -oplossing en is momenteel het enige platform dat on-prem en cloudservices kan leveren in een oplossing.

Gebouwd om 30.000 seats in de cloud te kunnen ondersteunen en met een onbeperkt aantal seats in een hybride model kunnen remote gebruikers van dezelfde of betere ervaring genieten van applicaties zoals AutoDesk, GIS, 3D, Revit, Photoshop en InDesign.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voor meer informatie over hoe Creative ITC uw organisatie kan helpen om de voordelen van een flexibele thuiswerk strategie, powered door VDIPOD, te benutten

e-mail: herald.schelke@creative-itc.com

bel : 0031(6)48320182